Boligtendenser i 2018

Der er efterhånden mange danskere, som er vilde med boligindretningen. Den betyder meget for de gode stunder, som vi har med venner og familie. Vi ønsker at alle skal føle sig hjemme med hyggelige omgivelser. Og der kan boligindretning gøre meget.
Sponsoreret af Santander
Det gælder alt fra valg af møbler, maling, nips og lignende, som kan være med til at skabe den rette stemning og udstråle personlighed. Ønsker du inspiration til, hvad du skal have med i din bolig, hvis du vil være med på moden anno 2018, så kan du læse med her.

flot bilig indretning

Nye boligtendenser taler mere til ”hygge”

Det er blandt andet blevet in med flere striber i 2018. Det se spå vægge, due, puder, sengelinned og så videre. Dertil er unikt stel og brændte farver et hit i de danske hjem i 2018, ifølge boligeksperter. Faktisk er disse tendenser meget modsat af den hidtil populære skandinaviske stil. Den opfattes som værende minimalistisk, hvid og ren. Men det er egentlig lidt modstridende i forhold til det danske ord ”hygge”. Man forbinder nemlig hygge med mørkere og brændte farver, som er tendensen i år. Den passer måske i virkeligheden bedre til danskerne.

Tendenserne mere konkret

Herunder kan du læse om de nye tendenser mere konkret:

  • Danskerne tør at få flere farver ind. Dette påbegyndte allerede i 2017, men er nu blevet mere udbredt. De hvide og grå nuancer skiftes ud med farver, der indeholder mere brune nuancer, som brændte farver gør. Det vil fremgå på vægge, møbler, malerier, tæpper og andet. De særligt populære farver er jord, rust og andre efterårsfarver.
  •  Der vil komme mere forskelligt stel i de danske hjem frem for klassisk dansk design. Det kan være stel, man har købt med hjem fra en ferie, eller som man har fundet i den lokale genbrug.
  •  Bolchestriberne i rød og hvid er også vendt mere tilbage på tøj. Striberne vil komme i alle mulige farver, som pifter hjemmet op. Det kan være på puder, tæpper, gardiner eller andre tekstiler.

Får du lyst til at få flere farver på tilværelsen, men mangler budget til at ordne det nu og her. Så kan du se mere her. Da kan drømmen gå i opfyldelse nu.