Lån Let Med Santander Consumer Bank

Banco Santander er en af de største banker i verden om står bag Santander Consumer Bank, som er trådt ind på det danske lånemarked. Santander Consumer Bank står med produkter som ind- og udlån, billån og kreditkort Santander som de tilbyder deres kunder.

Santanders kunder er alle privatkunder. Ved billån er der dog en undtagelse og virksomheder har her mulighed for at søge om et lån til det formål. På Santander Consumer Banks hjemmeside er det meget enkelt at låne let bare vælge lånebeløb som ligger fra 50.000 kroner til 350.000 kroner. Derefter vælger man løbetid, og så kan man se den månedlige ydelse for lånet.

lån penge i dag

Samtidig får man oplyst lånets ÅOP og samlede kreditomkostninger. Santander Consumer Bank er meget forbrugervenligt og transparent for kunden. Santander Consumer Bank er en bank med rigtig mange forskellige gode muligheder. De tilbyder opsparingskonto, kreditkort, billån og leasing ud over det forskellige lån.

Santander Consumer Banks billån er altså lig med flere muligheder. Santander samarbejder med mange forhandlere, som er klar til at hjælpe dig. Det gælder for Santander Consumer Bank kundeservice også. Her kan du få råd og vejledning om online lån, opsparing, kreditkort, og få hjælp til dine ansøgninger.

Det er enkelt og overskueligt at tage et lån hos Santander Consumer Bank. Med det nye VISA Red kreditkort har du som kunde mulighed for at få op til 50.000 kr. i kredit. Det virker lidt som en kassekredit og renten varierer efter beløbets størrelse og kredittid.