Ny energi og balance til din hud

Din hud skal plejes og trimmes, for hele tiden at have de bedste betingelser. Hvis ikke den får en grundlæggende behandling, så vil cellerne have svært ved at forny sig, og dermed vil aldringsprocessen blive fremskyndet. Det kan du bremse med en ansigtsbehandling.

Om AnsigtsBehandlinger

Hos cliniqecamille analyserer din hud, og finder frem til den behandling som gør, at dine celler får ny næring, og bremser din aldringsproces. Vi renser huden, og tilfører den og cellerne nye stoffer med de helt rigtige produkter. Det vil øge blodcirkulationen, og i sidste ende give dig en sundere og friskere hud.

Under behandlingen giver vi dig tips og ideer til, hvordan du selv kan passe og pleje din hud, så du undgår en alt for tidlig aldringsproces. Det kan spare dig for en masse tid og bekymringer.

Alt for mange bruger forkerte produkter, og har en daglig rutine, som forværrer hudens betingelser. Det går hårdt ud over huden og cellerne, og det har den helt modsatte effekt – nemlig celledød og en hurtigere aldringsproces.

Fordelene ved en ansigtsbehandling

Retter op på balancen i din hud, og fjerner alle urenheder
Øget blodcirkulation giver dine celler og hud nyt liv
Med de rigtige produkter, skaber vi en ny balance i huden Du får en renere, sundere, frisker og flottere hud.

Spar tid og penge ved den daglige rutine med vores tips og vejledning
Luksus velvære med en professionel, der giver dig og din hud fuld opmærksomhed

Vi anbefaler korrekt daglig pleje, kombineret med en ansigtsbehandling – en gang hver femte uge, hvis ikke der er særlige hudproblemer at tage hensyn til.