Thailandsk Buffet Til Festen

Planlægger du at holde en større fest kan det varmt anbefales at bestille en thailandsk buffet. På den måde slipper du for at stå og svede over kødgryderne hele dagen.

thailandsk buffet

Thai mad til festlige stunder

Med Krua Thai Catering får du en lækker thailandsk buffet, hvor der er rigeligt mad til alle. Der sendes en thailands kok med ud, som tilbereder maden direkte der, hvor festen afholdes. Du kan altså trygt læne dig tilbage og nyd aftenen med dine gæster i stedet for.

Thailandsk mad kan serveres ved alle lejligheder – større som mindre selskaber. Privat eller til firmafrokoster.

Krua Thai Catering ligger i Rødovre, men du kan besøge deres hjemmeside her www.kruathaicatering.dk og smugkigge alle de lækre retter.

Unik buffet

Vi kender alle sammen de klassiske buffeter med lidt grønt hist og her. Indenfor thailandsk madlavning har man en lang tradition for at anretningen er en stor del af tilberedningen. Thai mad er meget farverig og ofte anrettet med smukke blomster. Der kan også være frugt og grønt med kunstneriske udskæringer.

Mad med kærlighed

Darat, som er chefkok på Krua Thai Catering, kommer fra Thailand og er uddannet kok dér. Hun er meget passioneret omkring sit arbejde og det thailandske køkken.

Alle retter laves på traditionel vis og med friske, originale thailandske råvarer, således at smag, saft og kraft fremhæves bedst muligt.